Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 961.880 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 06-20-2650485 | web@merkapt.hu

Csaptelep HANSA

 A Több mint 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.A környezettudatos gondolkodás, a víz és az energia tudatos felhasználása a Hansa esetében sohasem volt kérdés. A hosszú élettartamú, jó ár-teljesítmény-arányú, funkcionális termékeivel a Hansa gyorsan jó nevet szerzett magának. mint 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit.

 

A kategória nem tartalmaz alkategóriákat vagy termékeket.

HANSAVAROX ÉS HANSAMATRIX

FALSÍK ALATTI HELYTAKARÉKOS MEGOLDÁSOK

 

Egy fürdőszoba tervezésekor vannak olyan alapvető dolgok, amelyeket még a kivitelezés előtt jóval át kell gondolni. Ezek közé tartozik annak az eldöntése is, hogy falsík alatti vagy a falra szerelt, hagyományos megoldásokat választunk. A falsík alatti megoldások a tudatos vásárlót jellemzik, hiszen a vízszereléskor jelezni érdemes a szakembernek, hogy a falba kerül pl. a Hansa esetében a Hansavarox beépítőtest. Miután ennek a beépítése megtörtént ráérünk azt eldönteni, akár hónapok, évek múlva is, hogy termosztátos, elektronikus (infra), egykaros, kád/zuhanyváltós megoldást szeretnénk. A VAROX úgy működik, mint egy „konnektor”. Olyan működő egységet és látható részt tudunk egy kattintással belehelyezni, amilyet csak szeretnénk. A falsík alatti rendszer új alapokra kerül a Hansavarox-szal. Egyik eddigi megoldás szerelése sem nyújtott nagyobb rugalmasságot, biztonságot és egyszerűbb karbantartást. A köztudottan magas Hansa minőséggel együtt a Hansavarox új mércét állít a falon belüli rendszereknél.  Az sem elhanyagolható, hogy a szerelése rendkívül gyors. A működő egységet bajonett zárral gyorsan, egyszerűen és teljes tömítést biztosítva rögzíti az alaptesthez. A szétszerelés is ugyan ilyen egyszerűen történik. A MULTIFIX rögzítési rendszer segítségével bármilyen falba, falra, vagy fal elé történhet a szerelése. A csekély szerelési méret, a 105 mm-es átmérő új világot nyit meg. A Hansavarox lényegesen kevesebb helyet foglal el a falban (73 mm), vagy a fal előtt a fürdőszobából. A Hansavarox mindig tökéletesen passzol, mindegy, hogy milyen csőhálózatot alkalmaznak. A közdarabok préseléséhez is elegendő hely van.  További előnyei közé tartozik, hogy az építéskor kevesebb tőkét kell befektetni és megelőzhető az építés közbeni lopás vagy rongálás is. A falba csak a rögzítés és az opcionálisan választható vízelőelzárók kerülnek.

A csekély beépítési méretnek még több előnye is van: problémamentesen alkalmazható szűkebb helyen és a lényegesen kisebb rozetták új formáknak is teret nyitnak a fürdőszobában. Karbantartáskor vagy átépítéskor (egykarosról pl. termosztátosra) minden lényeges eleme könnyen elérhető.

További műszaki finomságok is jellemzik a terméket: A felcserélt meleg / hidegvíz bekötés egy adapter segítségével orvosolható. Az esetlegesen túl mélyre kerülő beépítőtest esetén sem szükséges bontani, ugyanis 2 cm-es hosszabbító készlet segítségével ezen a helyzeten is tudunk segíteni.

A HANSAVAROX ideális a szárazépítéshez. A beépítés igen egyszerű, gyors és biztonságos. Ezzel együtt a legnagyobb kényelmet kínálja: Softpush a neve a hidraulikus rásegítésű kád / zuhany váltónak, mely növeli a komfortérzetet. A szükséges zajvédelmet gumiréteg biztosítja.

Különösen a társasházak építésekor, felújításakor játszik nagy szerepet a biztonság, karbantartás és átépítés kérdése. Egy csap cseréjekor le kell zárni egy egész emelet esetleg ház vízellátását? Falakat kell bontani egy termosztátra történő cserekor? A Hansavarox segítségével ezek mind elfelejthetőek. Létezik ugyanis egy olyan megoldásunk, amely vízelőelzáró szelepet tartalmaz. Ilyenkor nem szükséges sarokszelep, vagy külön vízelzáró, hiszen ott helyben elzárható a meleg és hidegvíz.

Újdonágként jelent meg a kínálatunkban a HANSAMATRIX falsík alatti rendszer. A beépítési mélysége sínrendszerrel együtt mindössze 70 mm (!). Szinte minden elképzelés megvalósítható ezzel a termékünkkel. Formája a szélesvásznú televízióra emlékeztet (175x75 illetve 75x75 mm-es egységekből áll) és kivitelezésekor elegendő a vízszintre és a függőre figyelni, ugyanis egy 25 mm-ként kifúrt vezető sínrendszer rögzítése után a szerelés már gyerekjáték. Komplett fürdőszobai megoldások állnak rendelkezésünkre kádhoz, zuhanyzóhoz és mosdóhoz. A leggyakoribb igények szerint a Hansa termékcsomagok összeállításával segíti a választást. Ezekből a csomagokból két kódszám megadásával összeállíthatjuk az általunk tetszetősnek tartott megoldást. Természetesen van lehetőség egyedi, igény szerinti összeállítás megrendelésére is. Olyan különleges megoldások is lehetségesek a Hansamatrix segítségével, hogy dupla mosdó esetében szimmetrikusan is elhelyezhetőek a fali mosdócsaptelepek, gondolva a balkezes családtagokra, természetesen felár nélkül. Ahhoz, hogy ezt a rendszert választhassuk a tudatos vásárlók, felújítók körébe kell tartozzunk. Már tervezéskor, kivitelezéskor tisztában kell lennünk igényünkkel. Burkolás előtt, a csőhálózat szerelésekor rögzítik a sínrendszert és a falon belüli vagy panel esetén a gipszkarton előfallal eltakart beépítőtesteket. Utána következhet a burkolás, majd a készreszerelés és a gondtalan, a termék minőségéből adódóan biztonságos használat.

 

MEGOLDÁSOK KÁDCSAPTELEPRE

Amikor a fürdőszoba általánosan elterjedt és mindenki számára elérhetővé vált, a lakás

minimális részét foglalta el, tervezésekor a praktikumra és a lehető legjobb helykihasználásra

törekedtek. A kádak általában a sarokba kerültek. Szintén a lehető legkisebb helyigényt

szem előtt tartva készítették el az úgynevezett házgyári mosdókat, amikor a kád és a

mosdócsaptelep egyben van, ide-oda fordítjuk használat szerint.

Az idők változnak. A kádak sokféleségéhez igazodva a csaptelep-megoldások is változatosak,

alkalmazkodnak az igényekhez.

A fürdőszobának manapság egyszerre kell játszótérnek, uszodának, wellness-szobának,

pihenőszobának és szépségszalonnak is lennie.

Ennek megfelelően a Hansa csaptelepek is folyamatosan fejlődnek, követik a legújabb trendeket.

Miért ne tegyük a kádat egyszerűen a szoba közepére, mint régen? Semmi akadálya a Hansa

térbe állított modelljeit, vagy a kádperem-rendszert használva. Szépek és praktikusak, számos

kivitelben léteznek és harmonizálnak a csaptelep-családokkal. A kádperem- és csempeperem

rendszerek használatakor a szemünkkel is fürdünk.

Alapterméknek természetesen továbbra is a hagyományos falsík feletti kádtöltő megoldások

számítanak. Ezt követik a bátrabb és tetszetősebb falsík alatti megoldások, majd a csúcson a

térbe állított megoldások és a csempeperem-rendszerek állnak.

A lakótelepi fürdőszobák felújításánál már megnyílik a lehetőség arra, hogy akár egy

falon belüli megoldást, akár a kád peremére szerelhető egylyukas, zuhanykészlettel együtt

használható csapot válasszunk, szétválasztva a mosdó és a kád szerepét. A falsík alatti

megoldást, mivel a panelba ez nem bevéshető, előfallal tudjuk elrejteni, majd ezt burkoljuk.

Igen tetszetős megoldás az olyan kád választása, ahol a zuhanyzásra is alkalmas helyet

alakítottak ki. Ilyenkor akár egy zuhanyrendszert is használhatunk és máris többfunkciós

megoldást kapunk annak ellenére, hogy „csak” kád van a fürdőnkben.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!