Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.538.785 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 06-20-2650485 | web@merkapt.hu

Szállítási és áruátvételi tájékoztatóA webáruházunk árai csak online megrendelés esetén érvényesek!!! Ezen árakból más kedvezmény már nem vehető igénybe.

A megrendelt árut személyesen is átveheti üzleteinkbe vagy csomagautomatába, vagy futárszolgálattal eljuttatjuk Önnek. 

Foxpost csomagátvétel

Egyszerű és kényelmes csomagátvétel az ország több pontján!
Foxpost szolgáltatásunkat bruttó 1065 Ft-ért veheti igénybe, amennyiben rendelése nem haladja meg a maximum 25 kg-ot, valamint az automatába helyezhető legnagyobb csomagméretet (60 x 36 x 62 cm).
Csomagátvételi lehetőségekért kattintson IDE.

Futár csomagátvétel

A futárszolgálattal történő szállítás díja függ a rendelt termék, vagy termékek méretétől, súlyától és a szállítási címtől, így az rendelést követően pontosítjuk vevőinkkel a megadott levelezési címen, vagy telefonon! A szállítás minimum költsége bruttó 1726.- Ft. Az után vét költség minimum bruttó 560.-, függ az összegtől! Ez utobbit előre utalás esetén nem kell fizetni!

Személyes csomagátvétel

Személyes átvételnél kérem a megjegyzés rovatba feltüntetni melyük üzletünkbe kívánja át venni a rendelt terméket. Vidéki üzleteinkben csak szerződött nagykereskedők vásárolhatnak! Így ott csak előre utalást követően lehet az árut átvenni! Szállítás kb. 1hét!

Abban az esetbe ha a termék nem raktár készletes, egyedi beszerzésre van szükség ennek szállítási határ idejét a gyártó vissza igazolása alapján tudjuk pontosítani. A rendeléshez előleg fizetés szüklséges! Lehetőségszerit személyesen valamelyik üzletünkbe kérjük leadni!

Egyedi rendelés feltételei:

A megrendelés alapján a Szállító köteles a fenti áru(kat)  átadni, Megrendelő pedig köteles az(oka)t átvenni és az árukat megfizetni. Az átadás időpontjáról Szállító értesíti a Megrendelőt, majd 1 héten túli tárolás esetén az átadásig a nettó végszámla 1%-a/nap tárolási költséget számít fel. A megrendelés teljes értékének a fizetett előleg feletti része az átvételkor, egy összegben esedékes. Megrendelő részére olyan áruk szállítása történik, amelyek értékesítése változatlan állapotban és áron más vevő részére lehetetlen, vagy csak aránytalan nehézséggel lehetséges, ezért Megrendelő az általános egyoldalú elállási jogáról    lemond. Megrendelő elállási jogával csak akkor élhet, ha Szállító a megrendelt árut határidőre nem szállítja le, vagyhibásan teljesít. Amennyiben Megrendelő a Szállító teljesítése ellenére mégsem veszi át az árut, a Szállító jogosult a kifizetett előleget kötbér címén megtartani, követelheti az áru átvételét, a fennmaradó vételár kifizetését, a tárolási díjat, valamint az esetleges ezen összegeken felül felmerült kárának megtérítését. Az átvett előleg igazolásáról a Merkapt Kft. előleg számlát állít ki, mely egyben az átvétel elismeréséül szolgál.      

 

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!